GE EN GÅVA

Du behövs för att hjälpa världens djur.
Även en mindre gåva gör skillnad.

VART GÅR PENGARNA?

Om du ger 10 000 kronor

Så här fördelas pengarna om du väljer att ge 10 000 kronor.

Vi granskas av Svensk Insamlingskontroll och Giva Sverige.

8 000 kronor

80 % av insamlade medel från allmänheten gick till ändamål under 2022.

2 000 kronor

20 % gick till administrations och insamlingskostnader.

FRÅGOR & SVAR

Vanliga frågor

Hur får jag innehållet som ingår i företagspaketet?

Det är enkelt! Du väljer först vilket paket du vill ha och summan ni vill donera. Därefter får du ett mail från oss med allt innehåll som ingår i paketet.

Mitt UF-företag vill ge en gåva, hur gör jag då?

Information om att skapa och driva UF-företag finns på Ung Företagsamhets hemsida. Om du vill stödja vårt arbete med en gåva från ditt UF-företag är det viktigt att du är tydlig i er marknadsföring och talar om för kunderna hur stor del av priset som går till World Animal Protection och att det är en insamling som sker på ditt/ert initiativ, inte på uppdrag av oss.

OM OSS

Vårt arbete

Djur har rätt till ett liv utan lidande. Vi arbetar globalt med att hjälpa regeringar och samhällen att skydda och ta väl hand om sina djur. Vi hjälper världen att se hur viktiga djur är för oss alla. Det gör vi genom att visa den viktiga relationen mellan människor och djur. 

Vilda djur

Vilda djur utnyttjas av människor världen över. Vi arbetar för att stoppa utnyttjandet av vilda djur för underhållning, samt skydda djur som hotas av illegal handel eller nedskräpning i haven.

Djur i livsmedelsindustrin

Vi arbetar för bättre välfärd för miljarder djur inom livsmedelsindustrin. Det sätt djuren behandlas på är världens största djurvälfärdsproblem – och det är ett problem som växer.

© World Animal Protection Sverige

08-617 79 70   info@worldanimalprotection.se     PlusGiro: 90 01 74-4     Bankgiro: 900-1744

Organisationsnummer: 802447-4481 World Animal Protection Sverige har 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.