GÅVOBEVIS 

Hedra minnet av någon genom att ge bort ett av våra fina gåvokort.

FRÅGOR & SVAR

Så här beställer du gåvobevis

Du kan välja bland flera olika djurmotiv. Sedan anger du hur stor gåvan till World Animal Protections arbete för djuren ska vara – från 150 kronor och uppåt. Slutligen skriver du en personlig hälsning till den som ska få gåvan från dig.

Två typer av gåvobevis

Gåvobeviset kan levereras på två sätt: via e-post eller utskrivet på papper via posten.

Digitalt gåvobevis via e-post

Du kan antingen skriva ut ditt digitala gåvobevis på en skrivare eller skicka det vidare till mottagaren med e-post. Tänk på att meddelandet skickas genast. Glöm inte att titta i skräpinboxen om du inte hittar kortet.

Tryckt gåvobevis via post

Vi skickar ditt gåvobevis inom 5 arbetsdagar. Postens leveranstid tillkommer. Sedan kan du ge bort det till mottagaren. Administrations- och portokostnad på 20 kronor tillkommer. 

Varför gåvobevis?

Ett gåvobevis från World Animal Protection är den perfekta djurvänliga presenten. Då hjälper du djuren och gör mottagaren delaktig i arbetet för en djurvänligare värld. Det kan vara en födelsedagspresent, julklapp eller en present vid något annat tillfälle som du vill uppmärksamma.

Tack vare dig blir
världen bättre för djur

OM OSS

Vårt arbete

Djur har rätt till ett liv utan lidande. Vi arbetar globalt med att hjälpa regeringar och samhällen att skydda och ta väl hand om sina djur. Vi hjälper världen att se hur viktiga djur är för oss alla. Det gör vi genom att visa den viktiga relationen mellan människor och djur. 

Vilda djur

Vilda djur utnyttjas av människor världen över. Vi arbetar för att stoppa utnyttjandet av vilda djur för underhållning, samt skydda djur som hotas av illegal handel eller nedskräpning i haven.

Djur i livsmedelsindustrin

Vi arbetar för bättre välfärd för miljarder djur inom livsmedelsindustrin. Det sätt djuren behandlas på är världens största djurvälfärdsproblem – och det är ett problem som växer.

© World Animal Protection Sverige

08-617 79 70   info@worldanimalprotection.se     PlusGiro: 90 01 74-4     Bankgiro: 900-1744

Organisationsnummer: 802447-4481 World Animal Protection Sverige har 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.