NAMNINSAMLING

Var med och sätt press på TUI!

DET HÄR VILL VI

Vi vill att TUI slutar att tjäna pengar på delfiner i fångenskap. Stora globala reseföretag har ett ansvar och de kan ta ställning genom att inte sälja eller marknadsföra underhållning med vilda djur. Delfinarier och andra platser med delfinunderhållning kan bara existera om besökare kan köpa biljetter för att se på föreställningarna.


TUI har alltför länge undvikit att ta sitt ansvar för delfinernas välfärd. Resejätten anser att det är turisterna själva som måste få avgöra vad de vill göra på sin semester. Problemet är att många turister inte känner till delfinernas lidande i fångenskap och kan tro att underhållningen är djurvänlig, när ett stort reseföretag som TUI marknadsför den som oskyldig familjeunderhållning.


Tillsammans kan vi se till att delfiner inte längre hålls i fångenskap och utnyttjas för underhållning. Med din namnunderskrift hjälper du till att sätta press på TUI att ta ansvar för delfinernas välfärd.

Vi kan komma att kontakta dig med information om kampanjen samt hur du kan engagera dig i andra kampanjer. Det går att avregistrera sig från utskick när som helst.

FRÅGOR & SVAR

3 vanliga frågor

Vad gör ni med min namnunderskrift?

Efter avslutad kampanj kommer vi att överlämna underskrifterna till TUI. Din underskrift visar att resejätten måste få upp ögonen för delfinernas lidande. Du kan komma att kontaktas av oss i framtiden men du kan alltid avregistrera dig från dessa utskick.  

Vad kan jag göra mer?

Våra insatser för djuren är beroende av frivilligt stöd och hade inte varit möjliga utan gåvogivare. Genom att bli Animal Protector hjälper du arbetet för världens djur. 

Vad gör ni för djuren?

Genom vårt arbete inspirerar och påverkar vi människor, organisationer, företag och regeringar att förbättra förhållanden för världens djur. Vi skyddar vilda djur och arbetar för att de ska kunna leva fritt i naturen där de hör hemma. Vi hjälper djur i lantbruket, där miljoner djur lider i den intensiva produktionen. Vi räddar djur i katastrofer och arbetar förebyggande, så att djuren ska vara skyddade i framtida naturkatastrofer. Vi visar dessutom att människor och djur kan leva tryggt sida vid sida i samhället.

© World Animal Protection Sverige

08-617 79 70   info@worldanimalprotection.se     PlusGiro: 90 01 74-4     Bankgiro: 900-1744

Organisationsnummer: 802447-4481 World Animal Protection Sverige har 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.