BLI MÅNADSGIVARE

Du behövs för att hjälpa världens djur.

VART GÅR PENGARNA?

Om du ger 300 kronor

Så här fördelas pengarna om du väljer att ge 300 kronor i månaden.

Vi granskas av Svensk Insamlingskontroll och Giva Sverige.

60 kronor

20 % gick till administrations och insamlingskostnader.

240 kronor

80 % av insamlade medel från allmänheten gick till ändamål under 2022.

OM OSS

Vårt arbete

Djur har rätt till ett liv utan lidande. Vi arbetar globalt med att hjälpa regeringar och samhällen att skydda och ta väl hand om sina djur. Vi hjälper världen att se hur viktiga djur är för oss alla. Det gör vi genom att visa den viktiga relationen mellan människor och djur. 

Vilda djur

Vilda djur utnyttjas av människor världen över. Vi arbetar för att stoppa utnyttjandet av vilda djur för underhållning, samt skydda djur som hotas av illegal handel eller nedskräpning i haven.

Djur i livsmedelsindustrin

Vi arbetar för bättre välfärd för miljarder djur inom livsmedelsindustrin. Det sätt djuren behandlas på är världens största djurvälfärdsproblem – och det är ett problem som växer.

FRÅGOR & SVAR

3 vanliga frågor

Hur blir jag månadsgivare?

Det är enkelt! Lättast blir du månadsgivare här på hemsidan. Du väljer först ett valfritt belopp som du vill ge per månad via autogiro. Därefter fyller du i dina personuppgifter, så att vi kan skicka ditt välkomstpaket. Slutligen signerar du ditt medgivande med mobilt bank-id. Klart!


Du kan också snabbt smsa in DJUR150 till 72901 för att ge 150 kr i månaden. Du kan närsomhelst avsluta ditt månadsgivande genom att kontakta oss. 

Vad gör ni för djuren?

Genom vårt arbete inspirerar och påverkar vi människor, organisationer, företag och regeringar att förbättra förhållanden för världens djur. Vi skyddar vilda djur och arbetar för att de ska kunna leva fritt i naturen där de hör hemma. Vi hjälper djur i lantbruket, där miljader djur lider i den i djurfabriker. Vi räddar djur i katastrofer och arbetar förebyggande, så att djuren ska vara skyddade i framtida naturkatastrofer. Vi visar dessutom att människor och djur kan leva tryggt sida vid sida i samhället.  

Kan mitt företag hjälpa er på något sätt?

Vi är väldigt tacksamma för alla som vill hjälpa oss att göra världen bättre för djuren. Det finns många företagssponsorer som stöttar vårt arbete. Du kan läsa mer om hur du kan engagera ditt företag här. Ju fler vi är som engagerar oss för djuren, desto mer kan vi förändra.  

© World Animal Protection Sverige

08-617 79 70   info@worldanimalprotection.se     PlusGiro: 90 01 74-4     Bankgiro: 900-1744

Organisationsnummer: 802447-4481 World Animal Protection Sverige har 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.